Introducere:

Receptorul are iesire pentru ecran dublu, HDMI+VGA, HDMI, VGA si mufa de 3,5 mm pot fi amplasate liber si iesite in acelasi timp sau separat. Semnalul transmis este limpede, putand transmite cu usurinta videoclipuri si sunet HD necomprimate. Semnalul are o latenta ultra scazuta (in timp real) chiar si atunci cand transmiteti videoclipuri 3D pe un dispozitiv de 1080p
【Nu este necesar WiFi】 Plasati un televizor, monitorul oriunde in camp deschis la 50 de metri de sursa cu transmitatorul si receptorul care sunt incluse. Nota: daca sunt obstacole (Pereti) aceasta distanta poate fi diminuata sau chiar poate sa nu functioneze datorita ecranarii.

Pur si simplu conectati transmitatorul alimentati de la un USB la un set top box, o consola de jocuri sau un alt dispozitiv de iesire HDMI si conectati receptorul la orice afisaj cu HDMI si inperecheati.
【Plug and Play】Reda functionare in 20 de secunde dupa inperechere cu o adevarata experienta plug-and-play. Conectati transmitatorul la sursa HDMI, apoi conectati receptorul la HDTV secundar inperecheati si sunteti gata de plecare. Functioneaza pe standard 802.11, 5GHz.
【Compatibilitate】Interfata HDMI este foarte compatibila si poate fi convertibila la alte interfete. Dispozitivul cu interfata HDMI poate fi utilizat direct, iar dispozitivul fara interfata HDMI poate fi utilizat cu convertor HDMI (nu este inclus). Transmiteti fara fir video 3D de inalta definitie 1080p si audio digital la televizorul sau proiectorul dvs. Vizionati filme și emisiuni TV de pe laptop, PC, MacBook, iPad Pro, receptor A/V, consola de jocuri, PS4/5, Xbox, Nintendo Switch, cablu/satelit.

Suporta si Miracast, DLNA, AirPlay – pentru acestea este necesar sa il conectati la wifi.

Alimentarea acestora se face de pe un port USB sau un incarcator de telefon 5v – 1A (Alimentare nu este inclusa in pachet)

Continut pachet:

1 x Transmitter

1 x Receiver

1 x Cablu usb la micro usb

1 x Cablu usb la type c

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.