[Telecomanda IR universala] –  inregistreaza semnale IR pentru a controla televizorul, aerul conditionat, set-top box, dvd player, amplificator audio, etc. compatibil cu toate telecomenzile cu IR 38KHz, ceea ce face totul inteligent in viata ta prin intermediul telecomenzii, descarcati APP (Smart Life) pe telefonul mobil.

[Control APP] – Descarcati APP-ul pe telefonul dvs. si controlati aparatele IR acasa prin reteaua WiFi de 2,4 GHz. Accepta iOS 8.0 si versiuni ulterioare / Android 4.0 si versiuni ulterioare. Controlati toate aparatele dumneavoastra din casa care au telecomanda cu IR 38KHz prin intermediul telefonului, in casa, sau la distanta prin intermediul internetului.

[Control vocal] – Functioneaza cu Alexa si Google Home. Pur și simplu dati o comanda vocala pentru a controla apartura elecrica sau electrocasnica care au telecomanda cu IR 38KHz, nu este nevoie sa accesati comutatorul si sa activati aparatele manual.

[Functie de invatare IR] – Accepta invatarea codului IR (numai semnal de rata 38KHz). Telecomanda universala poate fi utilizata pentru a controla aparatele electrice prin functia de invatare.

[Funcționare simpla] – Pur si simplu porneste dispozitivul W30, asigurandu-te ca telefonul tau este conectat la reteau WiFi (routerul) de 2,4 GHz din casa, descarca aplicatia pe telefon si apoi te adaptezi la instructiunile din APP

SPECIFICATIE

– Material: ABS
– Dimensiune: Φ64,5 * 20mm
– Greutate: 27 g
– indicator LED: albastru
– Intrare: DC 5V / 1A (Alimentarea nu este inclusa in pachet)
– Frecventa infrarosu: 38 KHz
– Distanta infrarosu: ≤ 8 metri
– Frecventa WiFi: 2,4 GHz
– Temperatura de lucru: 0ºC – 50ºC
– Umiditatea de lucru: ≤ 85% RH
– Compatibil cu Android 4.4 sau mai nou si cu iOS 8.0 sau mai nou.
– Functioneaza cu Alexa, Google Assistant.

Continut pachet:

1 x Telecomanda WiFi IR, Smart Home Infrared Universal, compatibil Alexa, Google Home

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.