Specificatie
Model 372A utilizand cerintele cablului de retea: trebuie sa fie un cablu de retea CAT6 sau CAT6A real. Multe dintre cablurile de retea de pe piata pot accesa Internet, dar nu pot fi utilizate in extender, transmisia nu este un semnal de retea, ci un semnal HDMI, deci cerintele mai mari pe cablul de retea.
Lungimea cablului este recomandata intre 20 metri si 60 de metri, mai putin de 20 de metri, semnal este prea puternica, iar unele televizoare si afisaje nu vor fi afisate, deci nici cablul de retea lung, nici cablul de retea scurta nu vor aparea. (Multi utilizatori testeaza cu un cablu de retea scurt nu este afisat)
Model 372A identifica automat lungimea cablului de retea, conecteaza firul si daca nu este afisata puterea, trebuie sa reglati capatul TX si RX al butonului de resetare, apasati o data sau de doua ori pana cand afisajul este normal (imaginea flash sau linia flash poate apasa si butonul de resetare pentru a incerca)
Acest produs nu este protocol TCPIP, nu este accesibil pentru comutatoare si alte produse de retea, numai TX – afisaj prin cablu RX.
Se recomanda semnalul de iesire 372A pentru a accesa direct televizorul sau monitorul de marca.

Continutul pachetului:
1 x HDMI catre RJ45 trasmiter TX
1 x RJ45 la HDMI receptor RX
2 x DC5V / 1A
1 x IR cablu de extensie
1 x Cablu de extensie a receptorului IR

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.